четвер, 22 жовтня 2009 13:23

Жирков поставив збірну Словенії в один ряд з Україною

Жирков поставив збірну Словенії в один ряд з Україною

Півзахисник "Челсі" і збірної Росії Юрій Жирков висловив думку про майбутні стикові матчі кваліфікації ЧС-2010 проти Словенії.

"Я зовсім не розділяю думки, що Росії нібито дуже повезло. Як про це взагалі може йти розмова на даній стадії?! Всі команди, що зайняли другі місця у відбірних групах, дуже сильні, а по класу вони приблизно рівні.

Зовсім не вважаю, що Словенія слабша за ту ж Україну або Боснію з Ірландією. У наших суперників дуже багато сильних сторін, і до матчів нас зовсім не слід називати фаворитами. Шанси на потрапляння до Південної Африки розцінюю як 50 на 50. До початку протистояння і у нас, і у словенців абсолютно рівні можливості.

Мені без різниці, де починати. Шість років тому збірна грала стикові матчі з Уельсом і зуміла перемогти в другій грі, яка проходила поза рідними стенами. Чом би нам не повторити той успіх?

Щоб здобути путівку на чемпіонат світу, необхідно викластися на всі 100%. На ці матчі треба вийти, як на останній бій. Поза всяким сумнівом, майбутні ігри із словенцями стануть для нас головними в нинішньому сезоні", - приводить думку Жиркова Bobsoccer.ru

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Жирков поставив збірну Словенії в один ряд з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі