понеділок, 19 жовтня 2009 19:06

Збірна України потрапила на греків

Учора у швейцарському Цюріху відбулося жеребкування стикових матчів за право зіграти у  фінальній частині футбольного Кубка світу 2010 року. Збірна України змагатиметься з командою Греції. Перший матч підопічні Олексія Михайличенка проведуть 14 листопада на виїзді, повторний поєдинок — 18 листопада.

Федерація футболу ще визначається, в якому місті українці прийматимуть греків. Серед претендентів Донецьк, Львів і Харків.

2004-го збірна Греції під керівництвом Отто Рехагеля стала чемпіоном Європи. Це найбільше футбольне досягнення еллінів. У відборі до цього чемпіонату українці грали з греками двічі: вдома перемогли з рахунком 2:0, а в Афінах поступилися 0:1.

У відбірному циклі Кубка світу 2006 року команда Олега Блохіна знову зустрічалася з греками. Матч у Києві закінчився внічию 1:1, а на виїзді українці перемогли з мінімальним рахунком і з першого місця в групі потрапили на німецький Мундіаль, де дійшли до чвертьфіналу.

Також у стикових поєдинках зіграють:

Ірландія — Франція

Португалія — Боснія і Герцеговина

Росія — Словенія

Першими вказані господарі матчів.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України потрапила на греків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі