субота, 25 квітня 2020 12:17

Зінченко назвав гру, після якої тиждень не міг заснути

Зінченко назвав гру, після якої тиждень не міг заснути
Зінченко є одним із лідерів збірної України. Фото УАФ

Півзахисник Олександр Зінченко назвав топ-3 своїх пам'ятних матчів в збірних України.

"Для мене перший матч - проти Португалії. Для всіх українців це було просто подія. Другий - коли забив дебютний гол проти Румунії". Про це повідомляє "Трибуна".

"Третій матч - за юнацьку збірну U-17 з Головко ми грали еліт-раунд проти збірної Німеччини. Там грав Юліан Брандт, захисник з "Байєра" Та, Вернер, всі ці збірники. Їх влаштовувала і нічия, і перемога, нас тільки перемога. Всі три матчі еліт-раунду ми проводили в Німеччині.

Нас так возили рилом, я в житті ніколи не був виполосканий, як там. За весь матч я торкнувся м'яча рази 4. На 25-й хвилині ми отримали червону картку. Нас так полоскали, я просто не можу передати словами.

Ми виграємо матч на 70-й хвилині. Андрюха Борячук вийшов на заміну і забив головою. Ми вийшли в фінальну стадію чемпіонату Європи, а Німеччина не вийшла. Не можу передати словами ці емоції, тиждень не міг заснути", - сказав Зінченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколенко нагадує Зінченка в ПСВ – експерт

У чемпіонаті Англії 2019-20 Зінченко зіграв 12 матчів. Голів не забивав.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко назвав гру, після якої тиждень не міг заснути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі