середа, 25 травня 2011 14:55

Зеєдорф залишиться у "Мілані" ще на рік

Зеєдорф залишиться у "Мілані" ще на рік

Півзахисник італійського футбольного клубу "Мілан", чотириразовий переможець Ліги чемпіонів Кларенс Зеєдорф продовжив свій контракт на один рік. Таким чином, 35-річний Зеєдорф залишиться у складі "Мілана" до кінця сезону-2011/12. Про це повідомляє AFP.

Раніше стало відомо, що в команді у сезоні-2011/12 залишаться й інші ветерани - 37-річний форвард Філіппо Індзагі, 35-річний захисник Алессандро Неста, 34-річний півзахисник Марк ван Боммель, а також 36-річний воротар Флавіо Рома. З досвідчених гравців команду залишив тільки 32-річний півзахисник Андреа Пірло, який уклав контракт з туринським "Ювентусом".

Зеєдорф є єдиним футболістом у світі, який вигравав Лігу чемпіонів з трьома різними клубами. У 1995 році він став переможцем цього турніру в складі амстердамського "Аякса", в 1998 році - у складі мадридського "Реала", а в 2003 і 2007 роках виграв Лігу чемпіонів з "Міланом".

Крім "Аякса", "Реала" і "Мілана", Зеєдорф також виступав за італійські "Сампдорію" та "Інтер". За збірну Голландії Зеєдорф провів 87 матчів і забив 11 голів.

Зараз ви читаєте новину «Зеєдорф залишиться у "Мілані" ще на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі