субота, 12 грудня 2015 21:11

Жорсткий жереб для збірної України
31

Фото: Reuters
Наставник збірної Франції Дідьє Дешам
Наставник збірної Англії Рой Ходжсон
Наставник збірної Німеччини Йоахім Льов

Могло бути і краще. Це перші враження від жеребкування групового турніру.

Починаємо з чинним чемпіоном світу. Є думка, що це добре. Хоча напротивагу: Німеччина перемагала у стартових матчах на трьох останніх великих турнірах – мундіалях-2010 та 2014 та Євро-2012.

Північна Ірландія просто незручний суперник за стилем. Проти них треба серйозний фітнес і атлетизм, уміння вести повітряну боротьбу. Не тішить і те, що П'ятов так собі грає на виходах.

Нарешті – дуже неприємний суперник, з яким, судячи з усього, треба буде боротися за друге місце. Польща – це Роберт Левандовський. Найкращий бомбардир відбору. Можливо, найсильніший центрфорвард світу. Принаймні Франческо Тотті вважає саме так. Точно не гірший за Ібрагімовича, Кавані, Ігуаїна, Неймара, Суареса.

А ще достатньо гравців з італійської серії "А" - воротар Щенсний, наприклад, та ключовий центральний оборонець Каміль Глік – теж майстер гри головою за розіграшу кутових. Ми обійшли їх у відборі на Кубок світу-2014, перемогли у Варшаві та Харкові, тому поляки будуть цим додатково мотивовані.

Що обнадіює – система розіграшу. Виходять дві точно. А ще – чотири з шести команд, що посіли треті місця.

Зараз ви читаєте новину «Жорсткий жереб для збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі