пʼятниця, 04 грудня 2009 15:43

Жеребкування ЧС-2010 могло закінчитися вибухом

Жеребкування ЧС-2010 могло закінчитися вибухом

Невідомий журналіст погрожував влаштувати вибух під час жеребкування чемпіонату світу з футболу, яке відбудеться 4 грудня в Кейптауні. Журналіст подзвонив по телефону (куди саме - не уточнюється) і сказав, що у нього в сумці знаходиться вибуховий пристрій, після чого повісив трубку, повідомляє сайт британської газети The Times.

Поліції вдалося встановити автора телефонного дзвінка, який незабаром був затриманий. Ім"я журналіста не повідомляється, відомо лише, що він не з ПАР. Поліцейські на якийсь час закрили вхід для преси в будівлю, де пройде жеребкування, і обшукали її. Після того, як бомбу не виявили, будівлю знову відкрили для відвідувачів.

Представник поліції Кейптауна додав, що вранці 4 грудня були отримані дзвінки з погрозами підірвати аеропорт міста. Зловмисника, який зробив два дзвінки, вдалося визначити і затримати. Яке покарання загрожує затриманим, не уточнюється.

Жеребкування чемпіонату світу з футболу 2010 року почнеться о 19:00 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Жеребкування ЧС-2010 могло закінчитися вибухом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі