пʼятниця, 04 грудня 2009 14:49

Матчі ЧС-2010 покажуть у 3D

Матчі ЧС-2010 покажуть у 3D

Матчі чемпіонату світу з футболу в рамках угоди ФІФА і Sony вперше транслюватимуться в 3D, передає AFP. До 25 турнірних матчів, які пройдуть в червні і в липні, зніматимуться професійними 3D-камерами.

Записані стереоскопічні фільми будуть потім продемонстровані в різних містах світу - Берліні, Лондоні, Мехіко, Парижі, Ріо-де-Жанейро, Римі і Сіднеї. Пізніше вони з"являться в магазинах. Для перегляду цих записів знадобляться стереоскопічні окуляри.

В майбутньому Sony має намір вбудувати 3D-технологію в багато свої продуктів, включаючи телевізори, комп"ютери та ігрову консоль Playstation 3. У корпорації сподіваються, що демонстрація ЧС-2010 в 3D зробить технологію популярнішою.

Вперше футбольний матч транслювався в 3D в жовтні 2009 року, під час зустрічі в Мехіко на стадіоні "Ацтека" команд "Америка" і "Гвадалахара". Глядачі могли дивитися трансляцію в кінотеатрах. Всього тривимірний матч подивилося декілька тисяч мексиканців.

Чемпіонат світу цього року пройде в ПАР. У ньому візьмуть участь 32 команди. Жеребкування відбудеться 4 грудня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Матчі ЧС-2010 покажуть у 3D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі