середа, 15 жовтня 2008 14:01

Збірні Росії і Фінляндії хвилиною мовчання вшанують пам"ять Черепанова

Перед матчем відбірного циклу між збірними командами Росії і Фінляндії буде проведена хвилина мовчання на згадку про загиблого хокеїста омського "Авангарду" Олексія Черепанова, повідомляє championat з посиланням на офіційний сайт РФС.

Всеросійське об"єднання вболівальників закликає всіх фанів, які відвідають матч, приєднається до акції пам"яті, і провести першу хвилину гри мовчки. Крім того, на Південній трибуні буде вивішений загальнофанатський банер з написом "з льоду - у вічність. Тужимо".

Гравець хокейного клубу "Авангард", молодіжної і національної збірних Росії Олексій Черепанов помер під час матчу його команди в підмосковному Чехові. Сьогодні він був похований в Омську.

На офіційному сайті омського "Авангарду" вболівальники клубу пропонують перейменувати "Омськ-Арену" в СКК імені Черепанова. А також назвати його іменем прилеглу до палацу вулицю, повідомляє gazeta.ru з посиланням на "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Збірні Росії і Фінляндії хвилиною мовчання вшанують пам"ять Черепанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі