середа, 15 жовтня 2008 12:48

Під номером Черепанова більше ніхто не зіграє: пройшли похорони загиблого хокеїста

Під номером Черепанова більше ніхто не зіграє: пройшли похорони загиблого хокеїста

В середу жителі Омська, хокейний "Авангард", а також друзі, колеги, тренери і функціонери попрощалися на "Арені-Омськ" нападаючим команди Олексієм Черепановим, який помер в Чехові. Наступний матч в КХЛ "Авангард" проведе тільки 20 жовтня. Ігровий светр хокеїста буде поставлений під купол арени, а його номер буде вилучений із обігу в команді.

На церемонію прощання з Олексієм Черепановим чеський легіонер Яромір Ягр прийшов з траурною пов"язкою у вигляді російського прапора, пов"язаною на рукаві. По обличчю чеха котилися сльози. Він насилу стримував емоції.

Ягр одним з останніх підійшов до труни з тілом тепер уже колишнього партнера по команді. Довго вдивлявся в безтурботні риси обличчя хлопця, з яким познайомився трьома місяцями раніше, ледь-ледь ворушив губами. Не стримував сліз інший зоряний нападаючий Антон Кур"янов, що відіграв в трійці з Черепановим два з половиною сезони. Десь в сторону дивився в порожнечу інший партнер по ланці - Олександр Попов.

Плакав Борис Тортунов що прилетів до Омська рано вранці в середу тим самим рейсом, яким із столиці доставили труну з тілом Олексія Черепанова. Дізнавшись про страшну новину, що прийшла з Омська, сів за кермо свого автомобіля в Новосибірську і пролетів 700 кілометрів по нічній трасі і старий приятель Черепанова по юнацьких збірних Михайло Анісін.

Кладовище оточене, але уболівальники стоять уздовж всієї дороги. Попрощавшись, гравці "Авангарду" виїжджають на поминальний обід, а вболівальники, мовчки рухаються до могили, покладаючи квіти до свіжого кургану.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Під номером Черепанова більше ніхто не зіграє: пройшли похорони загиблого хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі