вівторок, 28 вересня 2010 11:54

Збірна України зіграє з Бразилією - офіційно

Збірна України зіграє з Бразилією - офіційно
11 жовтня в англійському Дербі національна збірна України проведе товариський матч з п"ятиразовими чемпіонами світу бразильцями.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Бразилії, гра відбудеться на полі стадіону футбольного клубу "Дербі Каунті" – "Прайд Парк Стедіум", та розпочнеться о 21:45 за київським часом. Підкреслюється, що саме в Дербі найбільша в Англії чисельність українських емігрантів.

Слід зазначити, що "Селесао" далеко не вперше проводить товариські поєдинки та збори в Англії, тому місцю проведення зустрічі не слід дивуватися.

Список гравців національної збірної Бразилії, яких викликано на жовтневий збір команди.

Воротарі: Віктор ("Греміо"), Жефферсон ("Ботафого"), Нето ("Атлетико Паранаенсе").

Захисники: Адріано ("Барселона"), Андре Сантуш ("Фенербахче"), Маріано ("Флуміненсе"), Алекс ("Челсі"), Давид Луіз ("Бенфіка"), Ревер ("Атлетико Мінейру"), Тьягу Сілва ("Мілан").

Півзахисники: Карлос Едуардо ("Рубін" Казань), Эліаш ("Коринтіанс"), Лейва ("Ліверпуль"), Рамірес ("Челсі"), Коутіньо ("Інтер"), Сандро ("Тоттенхем"), Жуліано ("Интернасіональ"), Веслі ("Вердер").

Нападаники: Робіньо, Пато (обидва – "Мілан"), Андре Феліпе ("Динамо" Київ) Нілмар ("Вільярреал")
Нагадуємо, 8 жовтня збірна України зіграє на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського з командою Канади. Пряма трансляція цього матчу − на телеканалі "Інтер", о 20.45.

2012ua.net
Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Бразилією - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі