вівторок, 28 вересня 2010 11:50

Калитвинцев викликав Ротаня і Кучера

Калитвинцев викликав Ротаня і Кучера
Керманич першої збірної Юрій Калитвинцев додав до списку запрошених гравців півзахисника дніпропетровського "Дніпра" Руслана Ротаня та оборонця донецького "Шахтаря" Олександра Кучера. У той же час, раніше викликаний Дмитро Чигринський не зможе взяти участі у найближчому контрольному матчі України, оскільки ще повністю не відновився після травми.

Як і зазначав Калитвинцев при оголошенні складу на черговий збір, тренерський штаб головної команди продовжив уважно стежити за рештою кандидатів до її складу в матчах чемпіонату й Кубку України. Як наслідок, відновлення ігрової форми Руслана Ротаня дало підстави знову запросити перевіреного бійця до лав збірної. Ротань, котрий провів за синьо-жовтих 44 матчі і забив 6 м"ячів, отримав ушкодження 11 серпня цього року, захищаючи честь України у матчі проти Нідерландів. Одужуючи після цієї травми, Руслан пропустив дві наступні гри національної команди − проти Польщі та Чилі.

Водночас інший досвідчений збірник Дмитро Чигринський, травмований місяць тому у матчі за клуб, лише розпочинає заняття у загальний групі гравців. Зважаючи на те, що Дмитро не зможе вповні продемонструвати свої ігрові кондиції у найближчому контрольному матчі українців, а також прагнучи не перешкодити процесу реабілітації захисника, Юрій Калитвинцев залишає Чигринського в розташуванні клубу.

Натомість до збірної викликано іншого гірника Олександра Кучера. Оборонець "Шахтаря" востаннє зіграв за синьо-жовтих наприкінці 2009-го - у двох матчах плей-офф до чемпіонату світу проти Греції. Загалом на рахунку Кучера 19 ігор і один гол за збірну.

Нагадуємо, 8 жовтня збірна України зіграє на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського з командою Канади. Пряма трансляція цього матчу − на телеканалі "Інтер", о 20.45.
За матеріалами ФФУ
Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев викликав Ротаня і Кучера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі