вівторок, 12 квітня 2022 12:01

Збірна України з хокею здобула другу перемогу в межах підготовки до чемпіонату світу

Збірна України з хокею здобула другу перемогу в межах підготовки до чемпіонату світу
Збірна України з хокею готується до чемпіонату світу. Фото: ФХУ

Національна збірна України з хокею здобула другу перемогу на шляху до ЧС-2022, розім'явшись на словацькому клубі "Брезно".

Як і чотирма днями раніше, підопічні Вадима Шахрайчука закинули у ворота супротивника вісім шайб, проте господарі цього разу відповіди двома, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з хокею виграла перший поєдинок у межах підготовки до першості світу

По три очки в поєдинку записали в актив ветеран Андрій Міхнов (гол та два асисти), а також нападник Олександр Пересунько (два голи та асист).

"Якби не сейви Богдана Дьяченка на початку гри, незрозуміло як би пішла гра. Із польових гравців можна похвалити Дениса Бородая та Фелікса Морозова, які хоч і не забили, але виконали великий обсяг чорнової роботи. З огляду на те, що в день гри ми тренувалися і потім був автобусний переїзд із Угорщини до Словаччини, зіграли непогано. Втім, ветерани мають однозначно додавати", - сказав Шахрайчук.

Наступний матч у межах підготовки до ЧС-2022 українці проведуть 14 квітня у Мішкольці проти господарів льоду збірної Угорщини.

Національна та юніорська збірні свої матчі світових першостей гратимуть 25 квітня - 1 травня.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з хокею здобула другу перемогу в межах підготовки до чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі