середа, 23 січня 2013 12:36

Збірна України проведе два тренування у Севільї

Збірна України проведе два тренування у Севільї
6-го лютого збірна України зіграє товариський матч з Норвегією ФОТО: ffu.org.ua

Національна команда під керівництвом Михайла Фоменка відправиться в Севілью, де 6 лютого зіграє зі збірною Норвегії, двома днями раніше чартерним рейсом з Києва.

За словами менеджера української збірної Олега Тарадая, виліт команди запланований на 4 лютого. З аеропорту "Бориспіль" курс на Іспанію візьмуть викликані на збір футболісти, які в цей час знаходитимуться в Україні. Представники інших клубів, а це гравці "Шахтаря" і "Динамо", зможуть дістатися до Севільї безпосередньо з Іспанії, де їх команди готуються до сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України в лютому зіграє з Норвегією

Перед матчем у збірної заплановано два тренування. Перше заняття пройде 4 лютого орієнтовно о 18:00 на Стадіо "Олімпіко", друге - на наступний день там же об 11:00. Сам матч, нагадаємо, розпочнеться 6 лютого о 21:00.

Стадіо "Олімпіко" має 4-ту категорію УЄФА. Його побудували до чемпіонату світу з легкої атлетики в 1997 році. Вміщує 57 619 глядачів. Арену двічі включали в олімпійську заявку Севільї на ігри 2004 і 2008 років.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України проведе два тренування у Севільї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі