неділя, 12 червня 2016 10:27

"Збірна України небезпечна на контратаках" - Льов

"Збірна України небезпечна на контратаках" - Льов
Я чекаю матчу з Україною - Йоахім Льов

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов дав прес-конференцію напередодні матчу Євро-2016 проти України.

"Звичайно, я чекаю матчу з Україною. З кожною годиною я все більше радію від того, що Євро для нас ось-ось розпочнеться. Ми три тижні до цього готувалися. Вчора ми дивилися матч Франція - Румунія, і бачили, що французам довелося нелегко, адже вони дуже хвилювалися. На Євро багато команд, які грають від оборони, і здолати їх складно", - цитує Льова офіційний сайт Німецького футбольного союзу.

"Збірна України - фізично сильна, швидка команда, яка вміє грати весь матч на високих швидкостях. Минулого тижня ми аналізували їх гру. У збірної України сильні вінгери, а також вона небезпечна на контратаках. Ми донесли команді сильні і слабкі сторони українців, але головна теза: використовувати власні сильні сторони.

"У німців купа проблем, а поляки в обороні грають - як Бог на душу покладе" - Шахов

Кожен гравець знає, чого я від нього хочу. Завтра потрібно буде зіграти уважно і обережно. Якщо ми реалізуємо свої шанси, то переможемо Україну", - сказав Льов.

Нагадаємо, збірна Німеччини зіграє з Україною на Євро-2016 завтра, на "Стад П'єр Моруа" в Ліллі. Початок матчу - о 22:00 за Києвом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України небезпечна на контратаках" - Льов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі