середа, 19 січня 2011 09:03

Збірна Саудівської Аравії вдруге за два тижні звільнила тренера

Збірна Саудівської Аравії вдруге за два тижні звільнила тренера

У збірної Саудівської Аравії з футболу відбулася друга тренерська відставка за останні два тижні. 18 січня з посади головного тренера був звільнений Нассер Аль-Джохар (на фото), а 4 січня цей пост залишив португалець Жозе Песьєро. Обидві відставки пов'язані з поразками команди на Кубку Азії в Катарі, повідомляє Associated Press.

На Кубок Азії збірна Саудівської Аравії приїхала під керівництвом Песьєро. 4 січня в першому матчі групового турніру в групі В аравійці поступилися Сирії з рахунком 1:2. Після цієї поразки Песьєро був звільнений, а його місце зайняв Аль-Джохар.

13 січня збірна Саудівської Аравії програла Йорданії (0:1), а 17 січня зазнала розгромної поразки від Японії (0:5). Команда зайняла останнє місце в групі, і 18 січня Аль-Джохара відправили у відставку. Він тренував збірну Саудівської Аравії вже уп'яте. Крім того, 15 січня король країни Абдулла звільнив президента національної федерації футболу.

З групи В у 1 / 4 фіналу Кубка Азії вийшли команди Японії і Йорданії, з групи А - Узбекистан і Катар, з групи С - Австралія і Південна Корея. У групі D перед останнім туром в Ірану шість очок (команда забезпечила собі вихід в плей-офф), в Іраку - три, у КНДР - одне, в ОАЕ - одне.

Матчі 1 / 4 фіналу відбудуться 21 і 22 січня. Вже відомо, що 21 числа Японія зіграє з Катаром, а Узбекистан - з Йорданією. 25 січня пройдуть півфінали, 28 січня - матч за третє місце, 29 січня - фінал.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Саудівської Аравії вдруге за два тижні звільнила тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі