пʼятниця, 06 листопада 2015 12:50

"Збірна отримає 2 млн євро за вихід на Євро-2016. А без грошей за Україну ніяк не можна?" - Харченко

"Збірна отримає 2 млн євро за вихід на Євро-2016. А без грошей за Україну ніяк не можна?" - Харченко
Сергій Харченко жорстко розкритикував ФФУ та збірників

Президент Асоціації пляжного футболу Сергій Харченко розповів про призові збірної України за вихід на Євро-2016.

"Маю більш ніж достовірну інформацію, що гравцям національної збірної команди пообіцяли за вирішення виходу на фінал Євро-2016 премію 2 млн євро.

Жебрачка країна, полів немає, дитячі тренери шукають на прожиток і т.д., а ми продовжуємо носиться і здувати пил з наших "звездуль". Платити їм в клубах неадекватні зарплати, обіцяти нереальні бонуси, і ще профспілки кричать скрізь, що футболістів ображають власники клубів.

Хлопці! А без грошей за Україну ніяк не можна? Або ви бідні і вам нема за що сім'ї годувати? Або ви не розумієте, що фінал Євро - це базар, куди потрібно потрапляти, проявляти і продавати себе?

2 млн євро це:

- 50 футбольних дитячих полів;

- Можна організувати системну роботу 25 дитячих тренерів протягом 10 років з більш менш гідною зарплатою в 20 000 гривень на місяць;

- Бюджет на утримання двох клубів на рік першої ліги;

- Бюджет на утримання 7-8 клубів другої ліги;

- Бюджет на утримання 10-12 клубів міні-футболу України;

- 99,9% гарантія, що Україна стане чемпіоном світу в пляжному, жіночому або міні-футболі.

Особливо такий пост мені захотілося написати, коли бачу як багато наші збірники в літаку на виїзді демонстративно займають по 3-4 місця, розвалюються, роблячи при цьому морду цеглою, а деякі представники регіонів ФФУ, журналісти та телевізійники не можуть знайти місце і перелякані працівники "Спорт Лайн Тревел" бігають і благальними тоном просять цих "звездуль" звільнити місце.

Вони втомилися, їм треба поспати, їм треба покакать / попісять і т.д. Невиховані чмирі. Об'єктивно треба відзначити не всіх, хочу особливо підкреслити адекватність і вихованість наприклад Жені Коноплянки і Саші Кучера.

А тим часом Україна вже скоро в рейтингу ФІФА буде в четвертому ешелоні! Не в першому, не в другому і навіть не в третьому!

І що за останні 15 років ми досягли на рівні національної збірної? А останніх 15 років - це золотий час для футболу України, тому що власники клубів і сильні світу в Україні щедро заливали бюджетами своїх улюбленців.

Так може все-таки прийшов час міняти відносини, систему і жити за коштами?

Нікого ніхто не повинен просити і примушувати грати за Україну.

Святе місце порожнім не буде! І якщо почнуть крутити шнобелями, нах з пляжу", - заявив Харченко у Facebook.

Нагадаємо збірна України посіла третє місце в групі кваліфікації Євро-2016. У плей-оф команда Михайла Фоменка зіграє зі Словенією. Матчі відбудуться 14 і 17 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна отримає 2 млн євро за вихід на Євро-2016. А без грошей за Україну ніяк не можна?" - Харченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі