середа, 10 червня 2009 12:46

Збірна Казахстану зіграє з українцями "англійським" складом

Збірна Казахстану зіграє з українцями "англійським" складом

Сьогодні національна збірна України з футболу проведе свій матч в рамках відбірного турніру ЧС-2010 в Києві проти команди Казахстану.

Казахська команда вилетіла з Алмати вчора вранці. На поле вийдуть футболісти, які 6 червня грали проти англійців.

Немає тільки нападаючого Сергія Остапенко, який минулої суботи отримав серйозну травму ноги - розрив хрестоподібних зв"язок і меніска. Остапенко не гратиме як мінімум півроку.

Ажіотажу в Україні з приводу майбутнього матчу немає і в помині, господарі поля оцінюють казахів як прохідного суперника, чергового постачальника трьох очок.

В українських телевізійників, які в аеропорту зустрічали збірну Казахстану, інтерес викликали тільки Бернд Шторк і молодий захисник карагандинського "Шахтаря" Іван Шевченко (за те, що є однофамільцем Андрія Шевченка).

У збірної Казахстану часу на розгойдування немає. Для того, щоб підготуватися до гри, є всього один день, і вчора ввечері казахи провели передматчеве тренування.

Склад збірної Казахстану:

воротарі: Олександр Мокін ("Ордабаси"), Олександр Грігорен-к ("Шахтар"), Мурат Мукашев ("Тараз");

захисники: Юрій Логвіненко, Олександр Кіров (обидва - "Актобе"), Олександр Кисліцин, Іван Шевченко (обидва - "Шахтар"), В"ячеслав Ербес ("Схід"), Ренат Абдулін ("Локомотив"), Фархадбек Ірісметов ("Тобол"), Ілля Фомічев ("Тараз");

півзахисники: Сергій Скорих, Сабірхан Ібраєв (обидва - "Тобол"), Андрій Карпович, Жамбіл Кукєєв (обидва - "Локомотив"), Улан Конісбаєв ("Тараз"), Андрій Травін ("Жетіс");

нападаючі: Денис Малінін ("Іртиш"), Танат Нусербаєв ("Ордабаси"), Євген Аверченко ("Кизилжар"), Сергій Хижніченко ("Схід").

За матеріалами Турнір, Sports.kz

Зараз ви читаєте новину «Збірна Казахстану зіграє з українцями "англійським" складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі