вівторок, 11 квітня 2017 09:47

Збірна Аргентини залишилася без наставника

Збірна Аргентини залишилася без наставника
Бауса очолив збірну Аргентини в серпні минулого року

Президент асоціації футболу Аргентини (AFA) Клаудіо Тапія підтвердив, що Едгардо Бауса більше не є тренером збірної країни.

Тапія заявив, що з Баусою вже досягнули домовленість про припинення співпраці, але офіційних документів поки що сторони не підписували.

"Ми поспілкувалися з Баусою і прийшли до того, що він більше не є тренером збірної. Ніяких паперів поки що не підписали, але досягли усної згоди", - цитує Тапію Ole.

Президент AFA підтвердив, що у четвер полетить у Європу, щоб обговорити ситуацію з лідером збірної Ліонелем Мессі. Також він хоче провести зустріч з нинішнім тренером "Севільї" Хорхе Сампаолі і, можливо, наставником "Атлетико" Дієго Сімеоне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим наставником Мессі може стати тренер "Севільї"

Саме Хорхе Сампаолі вважається фаворитом на вакантну посаду тренера "альбіселесте".

Найближчий офіційний поєдинок Аргентина проведе 31 серпня на виїзді проти Уругваю в рамках відбору до КС-2018.

Едгардо Бауса очолив Аргентину влітку 2016 року. Під його керівництвом "альбіселеста" виграла тільки 3 матчі, ще 2 звела внічию і зазнала 4 поразки, займаючи лише 5-те місце у відбірковому турнірі Кубка світу-2018.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Аргентини залишилася без наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі