понеділок, 14 січня 2013 14:07

Жажа Коелью повернувся в "Металіст"

Жажа Коелью повернувся в "Металіст"
Жажа виступав за "Металіст" два сезони ФОТО: sport-xl.net

Бразильський нападник Жажа Коелью, який грав у "Металісті" у 2008-2010 роках, знову став повноправним гравцем команди Мирона Маркевича. Як стало відомо "Чемпионат.com", легіонер підписав з харків'янами контракт і тепер відправляється в ОАЕ, щоб на першому зборі приєднатися до харківської команди, яка розпочала підготовку до другої частини чемпіонату України. Деталі угоди будуть оголошені найближчим часом.

З 2008 по 2010 рік Жажа у складі харківського клубу провів 61 матч і забив 30 голів. У серпні 2010 року бразилець підписав контракт з турецьким клубом "Трабзонспор". Після "Трабзонспора", Жажа переїхав в ОАЕ, в клуб "Аль-Ахлі". Зіграв 5 матчів і забив 1 гол. У 2012 році підписав контракт з бразильським клубом "Інтернасьонал".

Раніше, "Металіст" продав одного зі своїх лідерів. "Шахтар" заплатив за Тайсона $ 20 млн, що стало найдорожчим внутрішнім трансфером в історії українського футболу. Угода розрахована на 5 років.

Додамо, що гравцем "Металіста" також став Богдан Шуст. Голкіпер підписав контракт з клубом строком на 3 роки.

Зараз ви читаєте новину «Жажа Коелью повернувся в "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі