середа, 28 квітня 2021 19:23

"Зоря" у матчі зі скандальним суддівством програла "Олімпіку"

"Зоря" у матчі зі скандальним суддівством програла "Олімпіку"
"Олімпік" грав у чисельній більшості. Фото "Зоря"

У перенесеному поєдинку 10-го туру української Прем'єр-ліги донецький "Олімпік" несподівано обіграв луганську "Зорю".

В уїк-енд підопічні Віктора Скрипника обіграли олімпійців з рахунком 2:1. Через три дні команди знову зустрілися - тепер уже в рамках перенесеного матчу 10-го туру. Домашню зустріч "Олімпік" проводив в Чернігові. Пише zbirna.com

У зв'язку з останніми подіями в чемпіонаті "Зоря" стала серйозно претендувати на друге місце. У разі перемоги сьогодні луганчани підбиралися до "Шахтаря" на відстань в один пункт. Проте, Скрипник пішов на ротацію, змінивши відразу вісьмох гравців. "Олімпік" же, як і раніше потребував очок, щоби зберегти прописку у вищому дивізіоні.

Після стартової розкачки непогані удари в площину воріт завдали донеччани Пасич і Векляк. На 23-й хвилині "Зоря" я відповіла голом: Кичак парирував удари Кочергіна і Луньова, але з добиванням Громова вже не впорався. Однак арбітр Микола Балакін скасував взяття воріт, розгледівши на відео офсайд у Луньова, який міг завадити воротареві.

На цьому спірні рішення арбітра не завершились. На 30-й хвилині Каргбо влетів в Василя, коли той зіграв на випередження за межами штрафного майданчика. Після перегляду повтору Балакін показав голкіперу "Зорі" червону картку. Каргбо ж забрали на носилках і оперативно відправили до лікарні. По ходу епізоду арбітр ще й видалив помічника Скрипника Сергія Попова.

До перерви олімпійці відзначилися небезпечним заблокованим ударом Тейшейри. Однак на старті другої половини зустрічі підопічні Юрія Калитвинцева все ж скористалися чисельною перевагою. По ходу контратаки Лебеденко від лицьової з лівого флангу скинув назад, а Бабенко, що набігав, розстріляв ворота.

Далі замість вилученого Василя вийшов Шевченко, який врятував після спроб Тейшейри і Чогадзе. На 68-й хвилині сам на сам вийшов Нкенг, але і тут голкіпер "Зорі" був на висоті. Однак "Олімпіку" все ж вдалося забити другий м'яч. Лебеденко передачею розрізав оборону суперника, Тейшейра легко обіграв Іванисеню і пробив Шевченка.

У кінцівці "Олімпік" і зовсім міг оформити розгром, кілька шансів не використовував Нкенг. У доданий час "Зорі" вдалося відіграти один м'яч: після закидання Юрченка вихід сам на сам реалізував Саядманеш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не підпускати до ефіру. Маркевич прокоментував матюки футболістів

У підсумку донеччани перервали невдалу серію в УПЛ і перемогли вперше з грудня. У турнірній таблиці підопічні Калитвинцева піднялися на 11-е місце. "Зоря" залишилася на третьому місці. До "Шахтаря" - 4 очки.

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" у матчі зі скандальним суддівством програла "Олімпіку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі