субота, 15 липня 2023 20:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Запитав, як йому спиться": Ярмоленко пригадав останню розмову зі зрадником Тимощуком

"Запитав, як йому спиться": Ярмоленко пригадав останню розмову зі зрадником Тимощуком
Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко пригадав, як спілкувався з колишнім гравцем збірної України Анатолієм Тимощуком. Фото: скріншот з відео

Півзахисник київського "Динамо" та збірної України з футболу Андрій Ярмоленко пригадав, як спілкувався з колишнім партнером по національній команді Анатолієм Тимощуком після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Тимощук досі ніяк не коментує війну і продовжує працювати в "Зеніті" із Санкт-Петербурга. Про коротку розмову зі зрадником Ярмоленко розповів в інтерв'ю клубному каналу "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко повернувся у "Динамо" й ефектно забив австрійцям

"Я зателефонував Тимощуку і запитав, як йому спиться. А він сказав: "Точно так само, як і тобі". Я сказав, що тільки я не в Росії. Була просто така розмова. Послали один одного. Для мене його немає, просто немає. Після всього, що дала йому країна – і так вчинити. Для мене він мертвий", – заявив Ярмоленко.

27 червня Андрій Ярмоленко повернувся в "Динамо".

У київський клуб півзахисник повернувся у статусі вільного агента, вирішивши виступати у рідній країні у важкі для неї воєнні часи.

Новий контракт Андрія зі столичним клубом розрахований на 2 роки. Знаменитий гравець "біло-синіх" виступав за "Динамо" з 2006 по 2017 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Запитав, як йому спиться": Ярмоленко пригадав останню розмову зі зрадником Тимощуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі