вівторок, 10 травня 2011 14:35

Захисник "МЮ" засадив у в'язницю свою переслідувачку

Захисник "МЮ" засадив у в'язницю свою переслідувачку

38-річна Сюзанна Ібру, яка звинувачується у переслідуванні захисника "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Ріо Фердинанда, отримала 10-тижневий термін ув'язнення. Про це повідомляє The Sun.

Також суд заборонив їй наближатися до футболіста протягом 10 років. Ібру не приховувала своє незадоволення цим рішенням, заявивши, що буде оскаржувати його.

Протягом довгого часу Ібру добивалася зустрічі із захисником біля його будинку. Вона навіть заявляла, що складалася у відносинах з гравцем. У суді Фердинанд розповів, що жінка часто перебувала біля його особняка, особливо в першій половині дня.

У свою чергу, відповідачка повідомила, що приходила до його будинку всього три рази. Вона також наполягала на тому, що в перший раз намагалася поспілкуватися з позивачем після тренування команди, причому ще до цього описала зустріч у далекому 1998 році з ним і його молодшим братом. Однак Ріо на питання, чи пам'ятає вона його, відповів, що ні.

Фердинанд згадав, що вперше побачив цю жінку в лютому минулого року. За його словами, тоді він розлютився від дзвінка наглої гості у ворота його маєтку. Через чотири місяці Ібру здійснила подорож довжиною приблизно 200 км, щоб знову опинитися біля воріт його будинку.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "МЮ" засадив у в'язницю свою переслідувачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі