неділя, 20 березня 2011 13:33

Джон Террі знову став капітаном збірної Англії

Джон Террі знову став капітаном збірної Англії

Тренер збірної Англії Фабіо Капелло повернув капітанську пов'язку Джону Террі, повідомляє BBC News. "Думаю, що одного року покарання достатньо", - заявив Капелло.

Захисник "Челсі" був позбавлений звання капітана збірної в лютому 2010 року, після того як у пресі з'явилися чутки про його роман з подругою колишнього одноклубника Вейна Бріджа. Замість нього капітаном став Ріо Фердінанд.

Коментуючи своє рішення, Капелло заявив, що навіть без капітанської пов'язки Джон Террі був справжнім лідером "і на полі, і в роздягальні". "Він буде дуже хорошим капітаном для збірної, я знаю, що він справжній лідер. Думаю, що гравці будуть раді такому рішенню, вони повністю визнають його авторитет", - заявив Капелло.

За даними The Daily Telegraph, Ріо Фердинанд залишився вкрай незадоволений призначенням Террі, почасти тому, що дізнався про це з газет. Як пояснив Капелло, він хотів зустрітися з Фердинандом і повідомити йому про своє рішення, але футболіст не захотів з ним розмовляти.

Джон Террі вийде на поле в якості капітана збірної вже 26 березня, коли Англія зіграє з Уельсом відбірковий матч чемпіонату Європи 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Джон Террі знову став капітаном збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі