вівторок, 20 травня 2014 12:07

"Забрати у Росії КС-2018? Згоден"- Маркевич

"Забрати у Росії КС-2018? Згоден"- Маркевич
Мирон Маркевич dynamo.kiev.ua

Мирон Маркевич, колишній тренер харківського "Металіста", львівських "Карпат" і збірної України розповів на прес-конференції у Львові про своє ставлення щодо звернення про виключенні збірної Росії із складу учасників КС-2014 і праві проводити Росією Кубок світу 2018 року.

"Футболісти тут ні причому, вони повинні брати участь у Кубку світу. Тому, що вони завоювали це право і я впевнений, що далеко не всі в Росії розділяють політику Путіна, це однозначно. У мене багато знайомих серед футбольних діячів Росії і, повірте, там дуже далеко не однозначна позиція.

Те, що стосується "забрати кубок" (КС з футболу у 2018 році), я десь згідний. Треба якось відреагувати на ту політику. Але чемпіонат, наскільки я знаю, буде через кілька років. І в самій Росії все ще може змінитися".

Раніше президент РФ Володимир Путін розповів, що обговорював з президентом ФІФА Зеппом Блаттером проблему чемпіонату світу з футболу-2018.

"ФІФА устами Блаттера відповіла, що футбол і політика - різні речі. І ФІФА не має наміру переглядати календар змагань, у тому числі і чемпіонату світу в Росії", - сказав Путін.

Нагадаємо, ряд офіційних осіб і організацій вимагали від ФІФА відібрати право проведення фінальної частини чемпіонату світу у країни-окупанта.

Зараз ви читаєте новину «"Забрати у Росії КС-2018? Згоден"- Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі