субота, 31 серпня 2019 21:08

З нокдауном, але без нокаута. Ломаченко переміг Кемпбелла

З нокдауном, але без нокаута. Ломаченко переміг Кемпбелла
Кемпбелл значно вищий за Ломаченка

Доброго боксерського вечора, панове!

Сьогодні близько опівночі на "О2 Arena" в Лондоні, Велика Британія, 31-річний українець Василь Ломаченко проведе свій 15-й бій серед професіоналів. Має 13 перемог, 10 нокаутів та одну поразку. Зустрінеться із британським однолітком Люком Кемпбеллом — до бою 20 перемог, 16 нокаутів, дві поразки.

Уперше в бою Василя на кону стоятимуть три чемпіонські титули – WBA і WBO, якими володіє українець, а також вакантний пояс WBC. В разі перемоги уродженець Білгорода-Дністровського, Одещина, зробить передостанній крок до здійснення своєї мети: стати абсолютним чемпіоном світу. Для цього треба об'єднати чотири титули за основними версіями.

Обидва суперники були елітними боксерами-любителями. Ломаченко виграв дві Олімпіади — 2008 і 2012 років, Кемпбелл домашню — в Лондоні-2012 у нижчій ваговій категорії, ніж Василь. Серед професіоналів Василь Ломаченко є чемпіоном світу з 2014 року. Люк удруге претендуватиме на здобуття чемпіонського титулу. Великим фаворитом бою є Ломаченко — найкращий боксер планети незалежно від вагової категорії. Побажаємо йому яскравої перемоги і стежитимемо разом за перебігом бою.

До початку бою Ломаченко - Кемпбелл залишилось кілька десятків хвилин. Триває 10-й раунд останнього поєдинку андеркарту. Дочекаємось!

Камера ловить легендарного американського ринг-анонсера Майкла Баффера. Сьогодні він буде представляти героїв боксерського вечора в Лондоні.
Майкл Баффер стартує і ми разом з ним.
До рингу крокує британець Люк Кемпбелл.

Виходить Василь Ломаченко в синьо-жовтому халаті. В рингсайді показують Володимира Кличка.

Майкл Баффер представляє боксерів, всіх офіційних осіб і виголошує свою коронну фраху "Let's get ready to rumble!".

Лунають Гімни Великої Британії та України.

Бій розпочався!

1 раунд. Розвідка. Кемпбелл більшу частину раунду займав центр рингу, з дальньої дистанції пробив декілька неакцентованих ударів. Раунд за ним.

2 раунд. Лома збільшує темп і вже сам займає центр рингу. Але це тільки розігрів.

3 раунд. Василь ще збільшує темп і однозначно забирає собі раунд. Все стає на свої місця.

4 раунд. Перевага Ломаченка. Декілька точних ударів по печінці, прекрасна робота ніг, зміщення і пресинг. Кемпбелл огризається - але все по захисту.

5 раунд. Повна перевага Ломаченка. В кінці раунду українець точно попав по печінці - Компбелл скорчився, але до гонгу дожив, пропустивши при цьому ще декілька точних ударів.

6 раунд. Кемпбелл не здається, огризається, в кінці раунду навіть завдає декілька точних ударів. Василь шукає момент щоб нокаутувати суперника.

7 раунд. Загострення в кінці раунду. Спочатку Лома пропускає, трохи загравшись. Але повертає сторицею. Кемпбелл у великій небезпеці.

8 раунд. Вищий пілотах від Ломи. Справжнє побиття британця. Пора вже і згадати одне з прізвиськ Ломаченка - Ноумасченко. Може варто знімати Кемпбелла?

9-10 раунди. Живе Кемпбелл. Огризається

11 раунд. Затяжна серія Ломаченка закінчується нокдауном. Кемпбелл піднявся і продовжив бій. Лома його не догнав.

12 раунд. Як Лома не намагався нокаутувати суперника - безрезультатно. Фінальний гонг. Чекаємо рішення суддів, хоча інтриги насправді немає.

Велика перевага за очками на користь Ломаченка. Василь тепер має три пояси у легкій вазі. До абсолюта залишається здобути тільки титул IBF. Вітаємо Україну з перемогою!

У післяматчевому інтерв'ю Кемпбелл похвалив Ломаченка, як особливого бійця. Він визнав, що Лома був кращий.

Василь Ломаченко в інтерв'ю заявив, що те, чи буде у нього четвертий титул, залежить від його промоутера Боба Арума

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився новий претендент на дебютний бій проти Усика у супертяжкій категорії

Ломаченко переміг Кемпбелла й, швидше за все, зустрінеться з переможцем бою Коммі- Лопес.

Зараз ви читаєте новину «З нокдауном, але без нокаута. Ломаченко переміг Кемпбелла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі