четвер, 11 липня 2024 13:35

З ким і де буде грати Україна на Лізі націй УЄФА 2024-2025

З ким і де буде грати Україна на Лізі націй УЄФА 2024-2025
Матчі почнуться 7 вересня. Фото: uaf.ua

Українська асоціація футболу визначила місця проведення домашніх поєдинків збірної у Лізі націй УЄФА 2024-2025.

Національна команда розпочне змагання в групі B1. Суперниками підопічних Сергія Реброва там стануть збірні Чехії, Албанії та Грузії, повідомляється на офіційному сайті УАФ.

Перший поєдинок буде проти албанців. Він відбудеться 7 вересня у Празі на стадіоні "Летна". 10 вересня українці на виїзді зустрінуться зі збірною Чехії.

У жовтневому циклі матчів збірну чекають два домашніх поєдинки. 11 жовтня збірна України прийме Грузію у Познані, а 14 жовтня буде протистояти Чехії у Вроцлаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після вильоту з Євро-2024 українські футболісти отримають понад €10 млн

"Синьо-жовті" закриють груповий етап виїзними матчами проти Грузії (16 листопада) та Албанії (19 листопада).

Переможець групи автоматично підніметься в Дивізіон A. Найнижчий у рейтингу опиниться у Дивізіоні C. На дві інші національні команди чекатиме плей-офф. Друга на фініші збірна позмагається за підвищення в класі, а третя намагатиметься врятуватися від вильоту.

Збірна України з футболу не вважається головним претендентом на перемогу у групі 1 дивізіону В Ліги націй. Команда Сергія Реброва зіграє у квартеті з трьома учасниками чемпіонату Європи, який у ці дні проходить у Німеччині - Чехією, Албанією та Грузією. Головним фаворитом групи вважається чеська збірна.

Зараз ви читаєте новину «З ким і де буде грати Україна на Лізі націй УЄФА 2024-2025». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі