пʼятниця, 25 жовтня 2024 16:06

"Динамо" втратило двох ключових гравців перед матчем із "Шахтарем"

"Динамо" втратило двох ключових гравців перед матчем із "Шахтарем"
"Динамо" втратило двох ключових гравців перед матчем із "Шахтарем". Фото: dynamo.kiev.ua

24 жовтня київське "Динамо" зазнало мінімальної поразки на виїзді від римської "Роми" в Лізі Європи з рахунком 0:1.

Андрій Ярмоленко та Олександр Піхальонок, які не грали з Римлянами, також пропустять поєдинок проти "Шахтаря" в УПЛ. Про це заявив головний тренер киян Олександр Шовковський на післяматчевій прессконференції, пише Gazeta.ua.

"Ні Ярмоленко, ні Піхальонок із "Шахтарем" не зіграють, потрібно не лише відновитися, а й набрати форму. Надалі сподіваємося на якнайшвидше повернення", - сказав Шовковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розгромило "Оболонь" і знову стало лідером УПЛ

27 жовтня, київське "Динамо" прийматиме донецький "Шахтар" у центральному матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25.

Українське Класичне відбудеться на стадіоні імені Валерія Лобановського у Києві. Гра почнеться о 18:00.

Матч можна буде подивитися у прямому ефірі телеканалів UPL.TV та 2+2, на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ. Також матч "Динамо" - "Шахтар" буде транслювати Youtube-канал FootballHub.

Букмекери приблизно однаково оцінюють шанси команд у прийдешньому дербі. На перемогу "біло-синіх" можна поставити з коефіцієнтом 2,66. Нічия - 3,45. Виграш "гірників" - 2,58.

24 жовтня у третьому турі Ліги Європи київське "Динамо" програло "Ромі" з українцем Артемом Довбиком у стартовому складі.

Тренер "Динамо" Олександр Шовковський вирішив випустити на поле резервний склад з метою зберегти основних гравців для матчу з "Шахтарем".

На початку матчу "Рома" заволоділа м'ячем і шукала вільні зони на половині поля суперників. На 23 хв Довбик пробив пенальті.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратило двох ключових гравців перед матчем із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі