середа, 07 листопада 2012 23:30

З днем народження,тренере! "Динамо" і "Порту" переможця не виявили
20

Розминка гравців "Динамо"
Розминка гравців "Порту"
"З днем народження, тренере" - привітання для Блохіна

Сьогодні київське "Динамо" зіграє з португальським "Порту" у матчі 4-го туру Ліги чемпіонів.

Слідкувати за подіями на полі ви можете тут.

"З днем народження, тренере!"

Перед матчем на центральній трибуні, протилежній до віп-зони і ложі-преси з'явився величезний баннер із зображення наставника "Динамо" Олега Блохіна і написом "З днем народження,тренере!". Одночасно на табло демонстрували відеонарізку з ювіляром і все це під пісню "Віват, король!" Тамари Гварцителі. Нагадаємо, вчора, 5 листопада, Олег Володимирович відсвяткував 60-й день народження. Сьогодні він спостерігає за матчем із віп-ложі. Лікарі ще не дозволили коучу повернутися на лавку запасних.

Додамо,що перед початком другого тайму у фан-секторі "Динамо" з'явився банер із написом "З ювілеєм, Олег Володимирович".

40 370

Саме стільки глядачів прийшли подивитися поєдинок на "Олімпійський". Найменше заповнені сектори за воротами. У "Порту" досить незначна підтримка - менше двох сотень вболівальників. Як пояснив прес-аташе "драконів", португальці не дуже охоче підтримують команду у виїзних матчах через кризу у Португалії.

Вболівальник на полі

Наприкінці матчу на поле під час атаки "Динамо" на ворота "Порту" вибіг вболівальник і пробіг майже до воріт Коваля.

0:0

"Динамо" і "Порту" голів не забили, зігравши у нульову нічию. У паралельному матчі групи французький ПСЖ вдома розгромив загребське "Динамо" з рахунком 4:0.

Зараз ви читаєте новину «З днем народження,тренере! "Динамо" і "Порту" переможця не виявили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі