вівторок, 06 листопада 2012 13:47

"Цього сезону "Динамо" не виграє Лігу чемпіонів. Можливо, наступного" — Блохін

"Цього сезону "Динамо" не виграє Лігу чемпіонів. Можливо, наступного" — Блохін
"Потрібно реально дивитися на речі" - Блохін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін заявив, що цього сезону команда не стане переможцем Ліги чемпіонів.

"Команда до чогось готова. Правда, поки важко визначити до чого, - каже Олег Володимирович на прес-конференції перед матчем з "Порту". - Напевне, абсурдно казати, що ми можемо досягти фіналу цієї Ліги чемпіонів. Треба реально дивитися на речі. Якщо ми проявимо характер і вийдемо з групи, то завдання будуть переглядатися. Якщо ми не зможемо вийти у плей-офф, то ще раз кажу — потрібно реально дивитися на речі.

Команда поки не готова до великих звершень. Можливо ці слова не сподобаються вболівальникам чи ще комусь, але я кажу правду. Ту правду, яка зараз є. Якби нам не хотілося, якби ми бажане не видавали за дійсне, все одно так швидко нічого не вийде.

Команда буде старатися, перебудовуватися і знаю, що боротиметься. Зараз було б добре, якби ми вийшли з групи і пройшли далі. Поки що мрія така. Подивимося на цю мрію після "Порту". Те що цього сезону ми не виграємо Лігу чемпіонів, це 100%. Можливо, зробимо це наступного сезону."

Відзначимо, що у понеділок, 5 листопада, Блохіну виповнилося 60 років. Олег Володимирович спостерігатиме за поєдинком з віп-ложі. Командою керуватиме Олексій Михайличенко.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" пройде сьогодні, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" о 21:45. Пряма трансляція поєдинку на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «"Цього сезону "Динамо" не виграє Лігу чемпіонів. Можливо, наступного" — Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі