вівторок, 06 листопада 2012 16:24

Захисник "Порту" відзначив Велозу у складі "Динамо"

Захисник "Порту" відзначив Велозу у складі "Динамо"
"Ми приїхали в Київ не розслаблятися" - Отаменді ФОТО: Reuters

Захисник португальського "Порту" Ніколас Отаменді порадив гравцям київського "Динамо" грати з більшою концентрацією. Про це футболіст заявив під час передматчевої прес-конференції.

"Ми приїхали в Київ не розслаблятися і не для того, щоб подивитися визначні місця столиці України. Як завжди нам це не вдалося зробити. Ми тут для того, щоб грати на повну силу і результативно провести матч. Наш тренер не дозволяє нам розслабитися. Він абсолютно правий. Я дуже сподіваюсь, що ми приїхали сюди не даремно. Ми маємо підтвердити очікування нашого наставника та вболівальників."

Чи вдалося "Динамо" здивувати вас у першому матчі?

"Домашній поєдинок дозволив нам придивитись до складу динамівців. Ми не налякані. Протягом 90 хвилин матчу, навіть якщо кияни застосують проти нас нову тактику і будуть грати максимально на атаку, нам вдасться нав'язати господарям свою гру. Сподіваюсь ми досягнемо запланованого результату. Для цього нам потрібно максимально сконцентруватися."

З ким вам зручніше грати у центрі захисту?

"Ми давно і надійно вже зігралися і з Роландо і Ба, але разом з тим не особистість партнера визначає гру. Головне — це концентрація і налаштування на спільний результат. Ми всі тренуємося разом і я не можу назвати жодного гравця "Порту", з яким мені було б важче грати у захисті, ніж зі згаданими футболістами."

Хто з гравців "Динамо" запам'ятався вам по матчу на "Драгау"?

"Не хотілося б нікого виділяти зі складу команди. Загалом, "Динамо" — гідний суперник. На мій погляд киянам не вистачає концентрації. Нам самим важливо про це не забувати. Хочеться побажати "Динамо" концентрувати зусилля. Індивідуально гравці у киян дуже гідні. На полі вони можуть діяти більш злагоджено."

Вже після прес-конференції один із португальських журналістів підказав, що Отаменді виділив у складі "Динамо" португальця Мігеля Велозу. Просто назвав прізвище гравця настільки нерозбірливо, що жінка-перекладач не розчула цього. Хоча загалом відпрацювала дуже якісно і кваліфіковано.

"Ніколас відзначив Велозу. Сказав, що гравці "Порту" постараються нейтралізувати півзахисника і перекрити йому доступ до м'яча. Так вони виграють центр поля," - зазначив португальський колега.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" пройде сьогодні, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" о 21:45. Пряма трансляція поєдинку на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Порту" відзначив Велозу у складі "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі