четвер, 08 лютого 2007 16:51

З четвертої спроби збірна Грузії змогла здолати Туреччину

  Клаус Топпмеллер
Клаус Топпмеллер

З четвертої спроби збірна Грузії змогла здолати Туреччину, і ця перемога з рахунком 1:0 повинна помітно підняти авторитет тренера грузинської команди Клауса Топпмеллера, 55 років, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Єдиний гол в товариському матчі, який викликав в Тбілісі величезний інтерес, забив Давид Сірадзе, подарувавши радість забитим повністю трибунам стадіону імені Бориса Пайчадзе. Ажіотаж був такий великий, що після фінального свистка люди висипали на вулиці столиці і влаштували справжнє свято.

Ця перемога була потрібна не тільки шанувальникам збірної Грузії, але і самому Топпмеллеру - як доказ того, що він обрав правильний шлях.

- З дня свого призначення на посаду головного тренера я не втомлювався повторювати, що у цієї команди великий потенціал, але потрібний час, щоб його реалізувати, - сказав колишній наставник "Байєра". - Я виявився правий. Сьогодні можу сказати, що кістяк команди вже створений.

До цього шляхи команд Грузії і Туреччини перетиналися тричі. Перша зустріч, що відбулася в Трабзоні, закінчилася переконливою перемогою турецьких футболістів - 3:0. Потім збірні потрапили в одну групу в кваліфікації чемпіонату миру-2006. У Туреччині суперники розійшлися миром - 1:1, але у матчі-відповіді підопічні Алена Жиресса зазнали фіаско - 2:5.

Зараз ви читаєте новину «З четвертої спроби збірна Грузії змогла здолати Туреччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі