четвер, 20 жовтня 2011 15:59

"З "Бешикташем" маємо обов'язково взяти три очки" - Вукоєвич

"З "Бешикташем" маємо обов'язково взяти три очки" - Вукоєвич

Футболіст київського "Динамо" Огнен Вукоєвич налаштований тільки на перемогу у матчі з турецьким "Бешикташем". Про це хорватський легіонер розповів журналістам у середу перед відкритим тренуванням команди на базі у Конча-Заспі.

"Ми дуже добре налаштовані. Нас чекає серйозна гра. У нас всього два очки, потрібно покращувати турнірну ситуацію. Готуємося серйозно, переглядали матчі суперника. Завтра покажемо перед своїми вболівальнику хорошу гру. Якщо хочемо пройти далі, то у поєдинку з "Бешикташем" маємо обов'язково взяти три очки."

Як змінилася команда з часу вашої останньої зустрічі?

"Бешикташ" зберіг практично той самий склад, але змінився наставник. Він вніс у гру команди свої корективи. Юрій Павлович нам все чітко розповів, ми вже встигли цю інформацію "переварити". Тепер у нас є 90 хвилин, щоб ще раз показати, що ми кращі за "чорних орлів".

А що саме вам розповів Сьомін?

"Це секрет" (сміється). Юрій Павлович вказав нам на хороші моменти, які у нас були у попередніх матчах з "Бешикташем". Нам потрібно думати про свою гру. Я думаю, завтра у нас буде все добре. Як я вже говорив раніше, у нас всього два очки. Попередні матчі ми зіграли унічию, завтра нам потрібна перемога.

Зараз у нас дуже важкий цикл. Для нас важлива кожна гра — у чемпіонаті, Кубку України та Лізі Європи.

Яке слабке місце "Бешикташа"?

"Важко сказати. Там є індивідуально сильні гравці, особливо попереду — Сімау, Куарежма. Вони добре діють один в один. Також турки стали щільніше грати в захисті."

У минулому розіграші Ліги Європи Вукоєвич двічі забив "Бешикташу".

Нагадаємо, матч третього туру групового турніру Ліги Європи відбудеться 20 жовтня, у четвер, на стадіоні "Динамо" ім.Валерія Лобановського. Пряма трансляція - на телеканалі 1+1 о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «"З "Бешикташем" маємо обов'язково взяти три очки" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі