понеділок, 20 липня 2009 15:22

Всі квитки на матч "Барселона" - "Шахтар" продані

Всі квитки на матч "Барселона" - "Шахтар" продані

Завершений продаж квитків широкій публіці на матч за Суперкубок УЄФА між "Барселоною" і донецьким "Шахтарем", який відбудеться 28 серпня в Монако.

Продаж квитків широкій публіці почався на сайті УЄФА 7 липня і завершився 20 липня. Власники квитків будуть визначені за допомогою лотереї, в якій братиме участь кожна дійсна заявка, незалежно від часу заповнення в межах зазначеного терміну. Володар кожної виграшної заявки може претендувати максимум на два квитки.

До п"ятниці, 24 липня, всі ті, чиї заявки виграли, отримають відповідне сповіщення по електронній пошті. Після цього кожен зможе стежити за статусом своєї заявки на сайті.

Нагадаємо, матч на Суперкубок УЄФА між "Барселоною" і "Шахтарем" відбудеться 28 серпня на стадіоні "Луї II" в Монако і почнеться о 21:45 за київським часом.

Загальна місткість стадіону "Луї II" складає 18 тисяч чоловік. Для широкої публіки і прихильників "Барси" і "Шахтаря", які самі поширюватимуть квитки серед своїх вболівальників, заброньовано 75% місць.

Щасливчики повинні будуть забрати квитки в касах біля головного входу на стадіон, бо поштою вони розсилатися не будуть. Переможці лотереї отримають докладніші інструкції.

Всі вони будуть зобов"язані надати копію підтвердження, отриманого електронною поштою, і посвідчення особи. "Барселона" і "Шахтар" самостійно розподілять відведені ним квитки між своїми вболівальниками.

Зараз ви читаєте новину «Всі квитки на матч "Барселона" - "Шахтар" продані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі