середа, 30 червня 2021 08:59

Все прекрасне закінчилося в одну мить – тренер збірної Швеції

Все прекрасне закінчилося в одну мить – тренер збірної Швеції
Янне Андерсон не очікував такого розвитку подій. Фото: Reuters

Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон прокоментував поразку від України 1:2.

"Ми провели цілком хороший матч. У другому таймі могли вирішувати його долю. Але потім гра перейшла в додатковий час, а там ми отримали вилучення і вже могли тільки оборонятися. Добре справлялися, але результат такий, що це, мабуть, мій найбільш гіркий досвід у футболі ... Вилетіти з турніру, коли залишалося вже зовсім небагато.

Всі засмучені, в роздягальні тихо. Просто тиша. А сказати і нічого, зараз ніщо не допоможе. Час вилікує. Але це було жорстоко щодо нас.

Ми змушені відправитися додому цієї ночі. Добиратимемося різними шляхами. Раптово закінчилося, все прекрасне, що ми будували разом. Ми були близькі до того, щоби домогтися чогось великого. Але роз'їдемося з високо піднятими головами, адже Швеція з 2004 року не виходила з групи", - сказав Андерссон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна здолала Швецію з голом на останній доданій хвилині – 2:1

Збірна України вперше в історії вийшла в 1/4 фіналу чемпіонату Європи. Саме Швеція допомогла Україні пройти далі після групового турніру. 3 липня наша команда зіграє зі збірною Англії в Римі.

Зараз ви читаєте новину «Все прекрасне закінчилося в одну мить – тренер збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі