неділя, 30 жовтня 2011 10:45

"Ворскла" на останніх хвилинах вирвала нічию у "Металіста"

"Ворскла" на останніх хвилинах вирвала нічию у "Металіста"

Харківський поєдинок "Металіста" і "Ворскли" завершував суботню програму 15 туру УПЛ.

У першому таймі "Металіст" повністю перегравав полтавчан, оборона яких була далека від монолітною. Раз по раз у харків'ян проходили проникаючі прориви, єдине, що до точних ударів справа рідко доходила. Тим не менш, на 18-й хвилині пройшла комбінація за участю Тайсона і Вільягри, а завершував Хав'єр, який пробив Долганського з кута воротарського. На 37-й хвилині успіх "жовто-синіх" закріпив Соса і знову гольову комбінацію оформили Тайсон з Вільягра.

Легко отримавши подвійну перевагу, харків'яни розслабилися, а от полтавці, навпаки, після перерви значно додали. Активно увійшов у гру Оберемко, хороший був Ребенок і тільки до пори часу в тіні перебував Безус. Зате вистрілив Роман просто шикарно. Після навісу з флангу Даллку, Безус "ножицями" через себе вколотив м'яч під поперечину! Відроджена інтрига обіцяла Маркевичу валидольну кінцівку. На той час тренер уже замінив Тайсона на Валяєва, а й вихід Шелаєва не допоміг харків'янам зв'язати центр півзахисту і уникнути помилок в обороні. Вже на останній хвилині основного часу знову гол організував Даллку вивіреним навісом в центр штрафного, звідки ніким неприкритий Оберемко буквально вніс головою м'яч у ворота - 2:2!

Чемпіонат України. 15-й тур.

"Металіст" - "Ворскла" 2:2 (2:0)

Голи: Хав'єр, 18 (1:0); Соса, 37 (2:0); Безус, 70 (2:1); Оберемко, 89 (2:2)

"Металіст": Дишленкович; Вільягра; Торсільєрі; Фініньо; Березовчук; Пшеничних; Едмар; Соса; Хав'єр (Шелаєв, 77); Тайсон (Девіч, 69); Крістальдо (Валяєв, 61)

"Ворскла": Долганський; Даллку; Матвєєв (Оберемко, 46); Курилов; Селін; Чеснаков; Маркоскі; Безус; Ребенок; Янузі (Сачко, 95); Кривошеєнко (Єcін, 93)

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" на останніх хвилинах вирвала нічию у "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі