четвер, 16 червня 2011 18:06

Воротар відбив два пенальті на останній хвилині

Воротар відбив два пенальті на останній хвилині

Воротар іспанського клубу "Ельче" Хайме відбив два пенальті на останній хвилині матчу з "Гранадою". Це була перша гра фіналу турніру, переможець якого вийде у вищий дивізіон чемпіонату Іспанії. Матч, що відбувся увечері 15 червня на полі "Гранади", завершився внічию 0:0, пише іспанська газета AS.

У компенсований час головний арбітр Альфонсо Піно Саморано призначив пенальті у ворота "Ельче". На 95-й хвилині 11-метровий виконав Абель Гомес. Хайме (його повне ім'я - Хайме Хіменес Мерло) парирував удар, але арбітр призначив пенальті повторний, оскільки хтось із польових гравців завчасно вбіг до штрафного майданчика.

Повторний удар також виконав Гомес, однак Хайме відбив і цей пенальті. Як зазначає AS, гравець "Гранади" бив по різних кутах.

Матч за право виступити у вищому дивізіоні чемпіонату Іспанії пройде 18 червня на полі "Ельче".

За підсумками "регулярного" чемпіонату другого дивізіону безпосередньо до вищого дивізіону вийшли "Бетіс" і "Райо Вальєкано". Вищий дивізіон залишили "Депортиво", "Еркулес" і "Альмерія".

Зараз ви читаєте новину «Воротар відбив два пенальті на останній хвилині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі