понеділок, 16 лютого 2009 17:38

Воронін повертається до "Ліверпуля"?

Автор: ua-football.com
 

Агент українця Андрія Вороніна Андрій Головаш не відкидає можливості, що Воронін повернеться до "Ліверпуля" і додає, що його майбутнє може вирішитися у найближчі дні.

"Наразі важко відповісти на питання щодо подальшого майбутнього Вороніна. Його хоче залишити "Герта", є пропозиції ще від кількох клубів. Ну і, звичайно, є ще "Ліверпуль", з яким Андрій пов"язаний контрактом. Позиція "Ліверпуля" неоднозначна. Цілком реальне повернення нашого футболіста до англійського клубу", - каже агент українця.

За словами Головаша, вдала гра Вороніна в одному або декількох матчах може мати принципове значення.

"Андрій впродовж тривалого часу показує стабільну гру, його всі добре знають. Просто раніше він частіше грав з глибини, був сполучною ланкою. А проти тієї ж "Баварії" вийшов на вістрі атаки. Тому його голи - просто добре виконана нападником робота, а не якесь диво", - цитує агента sport.segodnya.ua.

Також Головаш додав, що "Герта" шукає гроші на придбання Вороніна з першого дня, і доля футболіста може вирішитися у найближчі дні.


Довідка від "Wikipedia":

Андрій Вікторович Воронін (народився 21 липня 1979, Одеса, УРСР) - український футболіст, нападник берлінської "Герти" та національної збірної України. Вихованець одеського "Чорноморця", з 1995 року живе у Німеччині та виступає за місцеві клуби. У сезоні 2002/03 Воронін став кращим бомбардиром Другий Бундесліги.

Сегодня, Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Воронін повертається до "Ліверпуля"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі