пʼятниця, 10 вересня 2010 14:48

Володимиру Кличку порадили "тупо бити" Пітера

Володимиру Кличку порадили "тупо бити" Пітера
Тренер українського боксера-важковаговика Володимира Кличка Еммануель Стюард порадив своєму підопічному "тупо бити" нігерійця Семюела Пітера, з яким Кличко зустрінеться на рингу 11 вересня 2010.

Стюард висловив думку, що Кличко надто багато думає під час бою, а в поєдинку з Пітером не потрібно бути "дуже розумним". Про це пише українське видання "Сегодня".

У бою з Пітером Кличко-молодший захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). У 2005 році Кличко вже зустрічався з Пітером. Під час того бою нігерієць тричі відправив українського боксера у нокдаун, але перемогу рішенням суддів отримав Кличко.

Раніше Стюард говорив, що українець нокаутує суперника протягом шести раундів. Тренер Пітера, у свою чергу, висловив думку, що його підопічний відправить Кличка в нокаут у п"ятому раунді.

Поєдинок Кличко - Пітер пройде в німецькому Франкфурті на стадіоні "Комерцбанк-Арена", де проводить домашні матчі футбольний клуб "Айнтрахт". Місткість стадіону становить 55 тисяч глядачів.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Володимиру Кличку порадили "тупо бити" Пітера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі