вівторок, 07 вересня 2010 12:51

Хей завершить кар"єру боксера у свій 31-й день народження

Хей завершить кар"єру боксера у свій 31-й день народження

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британець Девід Хей заявив, що він завершить кар"єру 13 жовтня 2011, коли йому виповниться 31 рік. Про це пише британське видання The Daily Star. Хей сказав, що він давно визначився з цією датою і не має наміру змінювати своє рішення.

Хей у березні 2008 року став абсолютним чемпіоном світу у вазі до 90,9 кілограма, після чого перейшов у важку вагу. У листопаді 2009 року англієць став чемпіоном світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), перемігши росіянина Миколу Валуєва.

Хей неодноразово намагався домовитися про об"єднавчий бій з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталієм Кличком або з Володимиром Кличко, якому належать чемпіонські титули IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Проте переговори щоразу зривалися.

Свій наступний поєдинок Хей проведе 13 листопада 2010. Суперником чемпіона буде 38-річний британський боксер Одлі Харрісон.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей завершить кар"єру боксера у свій 31-й день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі