четвер, 02 грудня 2010 10:29

Володимира Маслаченка поховали у перший день зими

Володимира Маслаченка поховали у перший день зими

У Москві на Ваганьковському кладовищі відбулися похорони Володимира Маслаченка - колишнього воротаря збірної СРСР з футболу і спортивного коментатора, повідомляє "Советский спорт". Маслаченко помер в неділю, 27 листопада, через десять днів після того, як він був госпіталізований з важким інсультом.

Прощання з коментатором відбулося 1 грудня в телецентрі "Останкіно". Потім після відспівування в останкінській церкві, влаштованої в будівлі телецентру, Маслаченка поховали на Ваганьковському кладовищі.

Протягом десяти днів після госпіталізації лікарі оцінювали стан коментатора як стабільно важкий. Він був частково паралізований і не міг говорити. Маслаченко помер на 75-му році життя.

За роки футбольної кар'єри Маслаченко виступав за криворізький "Спартак", дніпропетровський "Металург", московські "Локомотив" і "Спартак". Він тричі перемагав у Кубку СРСР і один раз - в чемпіонаті країни. У складі збірної СРСР воротар виграв чемпіонат Європи 1960 року, а також брав участь у чемпіонаті світу 1958 року.

З 1970 року Маслаченко працював на радіо і телебаченні. В останні роки він працював футбольним коментатором на каналі "НТВ-Плюс", а також вів авторську програму "Маслаченко плюс".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимира Маслаченка поховали у перший день зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі