вівторок, 14 липня 2009 09:59

Володимира Кличка змушують вести переговори з Повєткіним

Володимира Кличка змушують вести переговори з Повєткіним

IBF (Міжнародна боксерська федерація) зобов"язала чемпіона світу у важкій вазі, українця Володимира Кличко почати переговори про бій з росіянином Олександром Повєткіним. Про це інтернет-виданню Boxingscene заявив промоутер Каллі Зауерланд, який представляє інтереси Повєткіна.

За словами Зауерланда, спочатку планувалося, що бій Кличко - Повєткін відбудеться у вересні 2009 року, проте ймовірніше, що поєдинок пройде в кінці року. Промоутер висловив сумнів у тому, що Кличко, який в червні провів бій з Русланом Чагаєвим, буде готовий вийти на ринг у вересні.

Повєткін займає перше місце в рейтингу IBF і є обов"язковим претендентом на чемпіонський титул за версією цієї організації. Росіянин повинен був зустрітися на рингу з Кличком у грудні 2008 року, але бій був скасований через травму Повєткіна.

За даними інтернет-видання Allboxing.ru, IBF зобов"язала Кличка зустрітися на рингу з Повєткіним до 12 грудня 2009 року. У вересні росіянин планує провести "проміжний" бій .

Кличко, окрім титулу IBF, володіє також чемпіонським званням за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). Раніше повідомлялося, що українець має намір провести захист своїх титулів в бою з американцем Крісом Арреолою. За інформацією Allboxing.ru, якщо бій з Арреолою відбудеться восени 2009 року, то поєдинок з Повєткіним може бути призначений на січень 2010 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка змушують вести переговори з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі