вівторок, 02 лютого 2010 12:53

Володимир Кличко вивів у світ свою мініатюрну подружку (ФОТО)

Бокс - це життя братів Кличків, але, як вони говорять "наше життя не тільки бокс". Вони не зациклюються на своїх суперниках і майбутніх боях і ведуть звичний для них спосіб життя. 30 січня, Віталій і Володимир відвідали церемонію нагородження Best of Musical Gala 2010, яка відбулася в Гамбурзі.

Найцікавішою інтригою вечора була поява чемпіона світу за версіями WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі українського боксера Володимира Кличка зі своєю дівчиною - популярною американською актрисою з італійським корінням Хайден Панеттьєрі (Hayden Panettiere).

Раніше 33-річний Володимир Кличко не з"являвся в публічних місцях зі своїми приятельками, і якщо зустрічався з дівчатами, то не виводив їх у світ і не афішував стосунків. Схоже зараз у Володимира все серйозно, і цілком можливо, скоро відбудеться весілля. Брат Володимира Віталій теж був присутній на церемонії нагородження найкращих співаків і музикантів Німеччини, яка відбулася в Color Line Arenа з дружиною.


Відзначимо, 19-річна актриса Хайден Панеттьєрі, не дивлячись на такий юний вік, встигла знятися у великій кількості фільмів, але популярність їй приніс телесеріал "Герої", в якому Хайден зіграла дівчину Клер.

Нагадаємо, що 20 березня в німецькому Дюсельдорфі на 50-тисячній арені футбольної команди "Фортуна" відбудеться чемпіонський бій Володимира Кличка з американцем Еді Чемберсом.

Кличко, коментуючи майбутній бій, після семимісячної перерви сказав, що присутність на матчі більш ніж 50 тисяч уболівальників дадуть йому додаткову мотивацію до перемоги. Але, схоже, Володимир злукавив, адже мотивація справити враження на свою юну подружку, швидше за все, набагато важливіша.

За матеріалами Багнет

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вивів у світ свою мініатюрну подружку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі