субота, 03 березня 2012 09:22

Володимир Кличко виграв зважування у Мормека
6

Фото: facebook.com

Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF, IBO українець Володимир Кличко, який сьогодні буде відстоювати свої чемпіонські титули в бою з Жаном-Марком Мормеком, обійшов свого суперника у вазі. У Дюссельдорфі відбулася офіційна процедура зважування.

У Кличка-молодшого 111 кілограмів, його суперник - на 13 кіло легший. Після зважування і вибору рукавичок, Володимир Кличко - представив нового і наймолодшого члена своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко здійснить мрію невиліковно хворого підлітка

Сьогодні один з чемпіонських поясів на ринг винесе Олексій Стаут - 14-річний хлопчина зі Сполучених Штатів, дідусь якого народився в Радянському Союзі. У хлопчика рідкісна невиліковна хвороба - муковісцидоз. Познайомитися з Володимиром Кличко було його давньою мрією.

"Алексу 14 років, він знаходиться в прекрасній фізичній формі, готувався до виносу пояса віджиманням від підлоги. І для мене це додаткова мотивація, що у мене в команді буде такий хлопець, така підтримка," - каже Володимир.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Володимир Кличко і Мормек показали кулаки

Олексій Стаут є фанатом братів Кличків.

"Я готовий, і дуже хвилююся. Я вірю, що Володимир виграє, сподіваюся, нокаутом."

Нагадаємо, що майбутня зустріч на рингу Кличка-молодшого з Жан-Марком Мормеком відбудеться 3 березня на стадіоні ESPRIT-Arena в Дюсельдорфі. Початок трансляції на телеканалі "Інтер" в 22:15 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко виграв зважування у Мормека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі