неділя, 23 серпня 2009 10:48

Володимир Кличко не вийде на ринг до весни

Володимир Кличко не вийде на ринг до весни

Чемпіон світу за версіями IBF і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко переніс операцію на лівому плечі і зараз проходить реабілітаційний курс. Знову вийти в ринг "Доктор сталева кувалда" зможе вже наступного року.

Про травму, операцію і подальші плани Кличко-молодшого ESPN.com розповів його менеджер Бернд Бенте, який признався, що Володимир травмував зв"язки ще 20 червня під час бою проти Руслана Чагаєва, а хірургічне втручання було проведене шість тижнів тому. Відзначимо, що раніше про операцію нічого не повідомлялося.

"Відновлення йде добре", - відрапортував Бенте.

Свій наступний бій чемпіон IBF і WBO швидше за все проведе проти обов"язкового претендента на титул WBO американця Еді Чемберса (35-1, 18 KO) не раніше майбутньої весни, що обумовлено травмою, а також бажанням самого Кличко організувати трансляцію цього бою на одному з американських телеканалів (зробити це цього року вже практично неможливо).

"Організація бою залежатиме від трьох чинників - процесу одужання, можливостей відповідної арени і вільних дат на ТБ" - сказав Бенте.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко не вийде на ринг до весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі