четвер, 20 серпня 2009 18:20

У Чемберса немає шансів перемогти Кличка

12 грудня чемпіон світу за версіями IBF та WBO Володимир Кличко вкотре захищатиме свої титули. Найбільш імовірним суперником українця є американець Едді Чемберс. Бій швидше за все відбудеться в Німеччині.

Кличко мав вибір супротивників серед обов"язкових претендентів: від IBF — росіянин Повєткін, від WBO — Чемберс. Українець зупинився на кандидатурі останнього. Подейкували, що WBO, на відміну від IBF, дала чемпіону менше часу на організацію бою проти свого суперника. На мою думку, Кличко втомився чекати, коли команда Повєткіна нарешті наважиться виставити свого боксера проти нього.

Едді Чемберс на прізвисько Швидкий право зустрітися з 2-метровим Кличком  завоював, розгромивши (з двома нокдаунами) 2-метрового українця Олександра Дмитренка. Останньому найбільше бракувало регулярного джеба, щоб утримувати 185-сантиметрового американця на дистанції, і продуманих дій в обороні. У Кличка найкращий у дивізіоні джеб і надійний захист. Незважаючи на слабке підборіддя, він не зіштовхується із серйозними проблемами чотири роки — з часу, коли його тричі відправляв у нокдаун Пітер. Кличко фактично не програв жодного раунду відтоді, як повністю пройнявся філософією свого тренера Стюарда — діяти раціонально.

У Чемберса найшвидші в дивізіоні руки. У різноманітності техніко-тактичних дій Едді немає рівних. Попри це, американець практично не має шансів перемогти Кличка. Володимир ніколи не мав проблем із безударними "технарями". Завдяки своїм джебам він ефективно утримував на дальній дистанції нижчих суперників на кшталт Бірда, Ібрагімова і Чагаєва. Так буде і цього разу. У ранніх раундах Кличко джебом погасить головний козир суперника — швидкість, а потім підключить правицю і нокаутує Чемберса наприкінці бою або впевнено переможе його за очками.

Зараз ви читаєте новину «У Чемберса немає шансів перемогти Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі