четвер, 23 серпня 2012 10:59

Володимир Кличко і Вах боксуватимуть 10 листопада в Гамбурзі

Володимир Кличко і Вах боксуватимуть 10 листопада в Гамбурзі
У Гамбурзі Кличко провів свій перший бій на професійному ринзі ФОТО: delfi.ua

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко домовився про дату і місце проведення бою з польським суперважковаговиком Маріушем Вахом. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Поєдинок відбудеться 10 листопада 2012 року в німецькому Гамбурзі. На кону будуть стояти титули чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна федерація боксу), якими володіє Кличко.

У Гамбурзі Кличко провів свій перший бій на професійному ринзі. Тут же 2 липня 2011 українець переміг британця Девіда Хея іздобув чемпіонський пояс WBA.

Останній бій 36-річний Кличко провів 7 червня 2012 року. У швейцарському Берні український боксер нокаутом переміг американця Тоні Томпсона - претендента на титул чемпіона світу за версією IBF. Всього на рингу Кличко провів 61 бій, перемігши в 58 з них (в 51 - нокаутом).

32-річний Вах переміг у всіх 27 проведених поєдинках (в 15 - нокаутом). Останній бій польський боксер провів 24 березня 2012 з американцем Тойем Філдсом. Вах здобув перемогу технічним нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Вах боксуватимуть 10 листопада в Гамбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі