четвер, 04 серпня 2011 11:56

Володимир Кличко вибрав наступного суперника

Володимир Кличко вибрав наступного суперника

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація) Володимир Кличко запропонував польському боксеру Маріушу Ваху провести поєдинок у листопаді 2011 року. Про це заявив промоутер Ваха Маріуш Колодзей, повідомляє польське інтернет-видання ringpolska.pl.

За словами Колодзея, шанс на проведення двобою великий, але поки переговори про бій тривають.

В інтерв'ю інтернет-виданню eurosport.pl Колодзей сказав, що брати Клички хочуть проводити поєдинки з молодими непереможеними боксерами, і більшість важковаговиків не відповідає цим вимогам. При цьому промоутер зазначив, що його підопічний може бути ще не готовий до чемпіонського бою.

31-річний Вах провів на професійному рингу 25 боїв і у всіх здобув перемоги (13 - нокаутом). У своєму останньому поєдинку 29 липня 2011 польський боксер нокаутував ірландця Кевіна Макбрайда в четвертому раунді.

Володимир Кличко 2 липня в Гамбурзі переміг британця Девіда Хея і відібрав у нього титул чемпіона світу WBA. Українець говорив, що він хотів би провести наступний бій з переможцем поєдинку Тайсон Ф'юрі - Дерек Чісора, але Ф'юрі, який здобув перемогу, заявив, що не планує зустрічатися з Кличком. Іншим можливим суперником українця ЗМІ називали американця Кріса Арреолу.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вибрав наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі