четвер, 31 жовтня 2013 09:52

"Волинь" може повторити долю "Кривбасу" з "Арсеналом"

"Волинь" може повторити долю "Кривбасу" з "Арсеналом"

Луцька "Волинь" повторно звернулася до президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, повідомляє офіційний сайт клубу.

Клуб повторно інформував главу ФФУ про те, що в разі продовження протиправної тиску з боку нинішнього керівництва ФФВ (Федерації футболу Волині) клуб може припинити своє існування, оскільки буде позбавлений можливості виступати в змаганнях серед клубів Прем'єр-ліги.

"Вже найближчим часом всі футбольні функціонери зможуть побачити повтор ситуації з недавнім зникненням з футбольної карти України таких самобутніх і сильних клубів, як "Кривбас" та "Арсенал". Жоден з інвесторів не візьметься фінансувати клуб, який всілякими неправомірними методами не допускають до змагань", - йдеться в новому зверненні "Волині" до президента ФФУ. - "Зараз регіональні футбольні керівники змушують клуб акцентувати свою роботу не на спортивній складовій, а займатися тільки юридичним захистом своїх правових позицій.

Тому ФК "Волинь" просить А.Д. Конькова терміново втрутитися в ситуацію, яка виникла навколо питання членства в регіональній федерації футболу, а це в свою чергу тісно пов'язано з проведенням звітно-виборної конференції ФФВ, яка запланована на 14 листопада", - сказано в заяві.

Нагадаємо, раніше "Волинь" попросила допомоги у ФФУ та УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" може повторити долю "Кривбасу" з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі