середа, 29 квітня 2009 23:15

Замість гравців "Динамо" тренувались журналісти

Автор: УНІАН
 
Горан Сабліч з"явився на традиційну прес-конференцію у тапочках. Захисник прийшов за компанію з наставником команди. Динамівці отаборилися в Конча-Заспі. У четвер їх чекає зустріч із старим суперником у новому форматі. У Кубку УЄФА "Динамо" і "Шахтар" ще не грали.

У вступному слові Юрій Павлович наголосив, що вся Україна в очікуванні матчу, ця гра набула широкого резонансу, але голови футболістів повинні залишатися холодними. Тим більше, що матчі українських грандів частенько супроводжуються фолами, жовтими та червоними картками, а іноді і "махачами".

- Ми завжди настроюємо гравців, щоб вони перш за все грали у футбол і діяли в рамках встановлених правил. Футбол є футбол, і хто виявиться сильнішим, той і пройде далі. Тим більше, судді в Кубку УЄФА завчасно присікають подібні грубощі.

Щодо кадрових питань, то всі заявлені на матч гравці живі-здорові. Єрьоменко вилікував свою застуду і зможе допомогти команді, а от найдорожче придбання "Динамо" Гільєрме зазнав мікротравми. У бразильця розрив задньої поверхні стегна.

У вівторок, 28 квітня, Юрій Сьомін відвідав Києво-Печерську Лавру. "Gazeta.ua" поцікавилась, чи ставив російський фахівець свічку за перемогу в матчі з "Шахтарем".

- Це моя особиста справа. Та і Києво-Печерську Лавру я відвідую достатньо часто, не тільки перед матчем з "Шахтарем", це неймовірно красиве місце.

Тренування трохи змістили. І поки журналісти нудилися в очікуванні футболістів, ті час від часу виглядали з балконів своїх кімнат. Найдовше протримався Бангура, який розмовляв по мобільному. Журналісти теж знайшли собі забаву. На очах в Олега Лужного майстри пера і мікрофону почали набивати м"яча і демонструвати свій дриблінг.

Та коли почали виходити футболісти на поле, журналісти знову стали журналістами і взялися за гравців "Динамо".

Перший матч ½ фіналу Кубка УЄФА відбудеться у четвер, 30 квітня на стадіоні "Динамо" о 19:30. "Gazeta.ua" вестиме пряму текстову трансляцію матчу.

Зараз ви читаєте новину «Замість гравців "Динамо" тренувались журналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі