пʼятниця, 18 грудня 2009 12:17

Визначилися всі учасники плей-офф Ліги Європи

Визначилися всі учасники плей-офф Ліги Європи

За підсумками завершальних матчів в груповому турнірі Ліги Європи визначилися останні чотири команди, які отримали право зіграти у весняній стадії турніру. Ними стали бельгійський "Андерлехт", іспанська "Валенсія", французький "Лілль" і голландський "Твенте".

"Андерлехт" здобув виїзну перемогу з рахунком 3:1 над "Аяксом", який вже забезпечив собі місце в 1/16 фіналу, і випередив голландців у таблиці групи А, зайнявши перше місце.

"Валенсія", завдяки голу нападаючого Давида Вільї на останній хвилині зустрічі з "Дженоа", вирвала перемогу в цьому матчі (2:1) і, зайнявши перше місце в групі, позбавила італійський клуб права участі у весняній стадії єврокубків. Конкурент "Дженоа" французький "Лілль" здобув перемогу в грі з празькою "Спартою" (3:1) і зайняв друге місце в групі.

"Твенте" здобув нічию в Бухаресті в зустрічі з "Стяуа" (1:1), яка дозволила голландському клубу зайняти друге місце в групі Н з урахуванням того, що молдавський "Шериф" не зміг набрати очки у виїзному матчі з "Фенербахче" (0:1).

Раніше в 1/16 фіналу Ліги Європи вийшли "Герта", "Фулхем", "Панатінаїкос", "Копенгаген", "Брюгге", "Атлетік", ПСВ, "Рома", "Спортинг", "Шахтар", "Вердер", "Галатасарай", "Аякс", "Гамбург", "Хапоель" з Тель-Авіва, "Зальцбург", "Вільярреал", "Фенербахче", "Бенфіка" і "Евертон".

Крім того, до них приєдналися 8 команд, що зайняли треті місця в груповому турнірі Ліги чемпіонів: "Ювентус", "Марсель", "Атлетіко", "Вольфсбург", "Рубін", "Ліверпуль", "Уніря" і "Стандард".

Жеребкування пар в 1/16 фіналу Ліги Європи, як і 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, відбудеться сьогодня в штаб-квартирі УЄФА.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Визначилися всі учасники плей-офф Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі